Pavol Bindl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sexuálne praktiky zvierat

Kto by to bol do nich povedal?

Človek so svojou sexuálnou fantáziou veľmi zaostáva za zvieratami. Taká levica vyžaduje od svojho druha (leva) milovanie, ktoré trvá takmer týždeň. Tých pravdepodobne netromfne ani Paul Finch so Stifflerovou matkou v Mercedese z filmu Prci, prci, prcičky.

Opice si dokážu užívať rôzne. Paviány majú na uspokojenie svojich sexuálnych túžob k dispozícii štyri až päť samíc. Naopak, samice opíc z rodu tamarínov si vyberajú dvoch sexuálnych partnerov, s ktorými žijú. Samice šimpanzov, ak ich nemá kto uspokojiť, použijú aj konár stromu, no cudzie im nie je ani láskanie jazykom, o striedaní polôh nehovoriac.

Šimpanzy - samice z rodu bonobo súložia počas svojich plodných dní až 50-krát za deň s niekoľkými samcami. Na jedno oplodnenie pripadá takmer 140 pohlavných stykov s niekoľkými partnermi. Samec sa pri pohlavnom styku so samičkou vždy snaží vyplaviť spermie svojho predchodcu.

Delfíny to majú trošku pomiešané. Až tri štvrtiny z nich sú homosexuáli a zvyšnú štvrtinu možno nazvať násilníkmi. Veľmi časté sú totiž znásilnenia samičiek.

Morské koníky si najskôr so samičkou dajú rande trvajúce niekoľko dní. Nakoniec sa samček so samičkou dotknú bruchami, pričom samička nakladie samcovi do prsného vaku niekoľko vajíčok, pričom ihneď dochádza k ich oplodneniu. Takéto rande si samec dáva so samičkami dovtedy, kým nemá svoj vak plný (zmestí sa do neho okolo 4000 vajíčok). O tri týždne sa z týchto vajíčok vyliahnu mláďatá.

Netopiere, ktoré žijú dole hlavou, dokonca aj rodia mláďatá vytláčajúc smerom nahor.

Až desať percent samcov morčiat je homosexuálnych. Vedci nato prišli pokusom. Do akvária umiestnili desať samcov, pričom niektorí sa po čase začali chovať ako samičky, iní nie. Neskôr k nim dali samičku - a čo je zaujímavé - samce, ktoré sa dovtedy správali ako samičky, zrazu zmenili svoje správanie a znova sa chovali ako samce.

Prvenstvo vo veľkosti pohlavných orgánov patrí slovovi. Jeho penis je dlhý dva metre. Pri vyvrcholení zo seba toto vypustí až dva litre ejakulátu (čiže asi také množstvo ako tri sedmičkové fľaše vodky :-)


Zvierací svet | stály odkaz

Komentáre

  1. Pavol,
    zaujímavé sledovanie kolobehu života zvierat , ako i ich ľúbostný život. Zabudol si na kone. Ich ihranie, hryzenie a erdžanie, ako i samotné párenie.
    A čo dikobrazy a ježkovia?
    publikované: 16.11.2009 21:21:05 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Zajímavý čtení, ale kde je to votěch delfínech?
    Mám je totižto rád. Ale jestli máš pravdu, tak asi nebudu!
    Vasiliso, ježci jsou vod toho aby pořádně píchali. To ví každej, kdo někdy ježici chtěl pohladit:-)) Udělá se do klubíčka a hotovo. Potom , po chvíli očkem koukne, že jestli máš dost a jde si po svým!
    publikované: 16.11.2009 21:34:13 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Miťo,
    no teda, ježica je teda veľmi ochudobnená o prejavy nežnosti
    Ešte zabudol na pavúky, kedy partnerka svojho milého pekne pochrumká
    publikované: 16.11.2009 21:41:00 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Vasiliso, nejen pavoučice, i kudlanka pobožná:-))))
    I když, náš pan farář měl tak hodnou ženu, u nás husitů se můžou ženy normálně vdát třeba i za faráře, pokud v ní najde zalíbení,pravda je, že náš biskup nám moc dobrou reklamu neudělal, profláklo se, že je na kluky. Ale zase, proti jinak orientovanejm nic nemám. Dokonce, jsme s Jardou, to je můj kamarád, aspoň si to myslím, dělali, že jsme jiní!!! Když se nám děvčata nelíbila, chyběl ten duchovní rozměr, nebo co, a furt do nás, že aby jo, a my že snad pozdějc, a vony že už je načase, a my že ještě né a tak :-)))
    publikované: 16.11.2009 21:52:35 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Miťo,
    naozaj aj modlivka? To som zasa o niečo múdrejšia. ešte že ženy sú zdržanlivé a nepojedia , čo im dobre robí
    publikované: 16.11.2009 22:09:53 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  6. vasilisa26
    ak budem mať čas a priestor (toho teraz nemám veľa), rád napíšem aj druhú časť príbehu o párení živočíchov.
    publikované: 16.11.2009 22:15:00 | autor: bindl (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Mito
    o tých delfínoch to bolo písané niekde na internete a našiel som to aj v jednej knihe, ale už si nespomínam na názov :-( ale inak sú delfíny veľmi priateľské tvory, ktorých má rád snáď každý človek.
    publikované: 16.11.2009 22:16:21 | autor: bindl (e-mail, web, autorizovaný)
  8. A víš proč delfíni zachraňuou lidi?
    Protože maj větší mozek! A vědí, že když na tebe útočí žralo. magor z třetihor, potřebuješ pomoct!
    publikované: 16.11.2009 22:58:45 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014